TEDx-sprekerscoach

Posted by on aug 9, 2018 in Geen categorie | No Comments

Tientallen TEDx-sprekers zijn gecoacht door Nathan de Groot. Op 25-jarige leeftijd gaf hij zelf een TEDx-presentatie in Wenen. Door deze leerzame ervaring kent Nathan de TEDx-formule van binnenuit en weet hij welke eisen er aan een presentatie worden gesteld.

Sinds 2014 heeft hij meer dan 1000 ambitieuze deelnemers getraind om hun presentaties TED-waardig te maken. Zowel binnen de politiek, de wetenschap als in het bedrijfsleven werd de training erg positief beoordeeld. Gemiddeld scoort de training een 8,4.

Daarnaast heeft Nathan tientallen sprekers van o.a. TEDxBreda en TEDxRotterdam individueel gecoacht. Zijn favoriete TEDx-talk is deze sublieme parodie van Will Stephen.

Nathan helped me prepare for my TEDx talk. By asking all of the right questions, he transformed my talk and together we made the presentation much more effective and powerful. It is obvious that Nathan is very experienced and I would highly recommend his coaching skills and knowledge.
– dr. Itai Ivtzan – Speaker TEDx Leamington Spa, Lecturer Positive Psychology

Tip: zelf een TEDx-event bijwonen? Kijk eens in deze lijst. Er worden dagelijks meerdere TEDx-events gehouden, lokaal georganiseerde bijeenkomsten in de traditie van TED.

Zelf een belangrijke of inspirerende presentatie geven die beklijft? Neem gerust contact op via onderstaand formulier. Nathan helpt je graag om er het maximale uit te halen.