Debatrix

Posted by on mei 20, 2016 in Geen categorie | No Comments

Basic CMYK

Met Debatrix traint Nathan professionals om inspirerend en overtuigend te presenteren. Sinds 2013 hielp hij meer dan 3000 mensen bij het vertellen van hun verhaal. Zowel binnen de wetenschap als in de politiek, maar ook veelvuldig in het bedrijfsleven. Ook coachte Nathan  TEDx-sprekers, ondernemers en leidinggevenden om hun boodschap effectiever te maken. Als ervaren spreker en debatleider weet hij hoe je contact met elk publiek kunt maken en hoe je meer impact maakt.

Als moderator, interviewer en dagvoorzitter staat hij ook namens Debatrix vaak op het podium. Nathan haalt meer uit bijeenkomsten door met enthousiasme, scherpte en humor het gesprek aan te gaan. Hij weet het publiek bij discussies te betrekken en durft door te vragen.